Prima dispozitie semnata de Silvia Radu

Moldova News

372 vizionare0

  La prima sa sedinta cu subalternii, Silvia Radu a avertizat functionarii: ori se apuca de treaba, ori isi dau demisia. Proaspatul primar interimar le-a cerut angajatilor solutii pentru problemele din oras, iar pe cei care nu se descurca i-a indemnat sa elibereze locul. Radu a semnat si prima dispozitie, care prevede ca toate cheltuielile directiilor sa fie afisate pe internet.

  “Nu lucreaza microfonul.”

  Sedinta saptamanala a serviciilor primariei a inceput cu o defectiune tehnica, fapt ce a nemultumit-o pe Silvia Radu.

  Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Este o situatie degringolada, lipsita de organizare.”

  Potrivit Silviei Radu, primaria se prabuseste incet, dar sigur, asa ca le-a cerut tuturor subalternilor sa vina cu solutii.

  Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Nu-mi aduceti explicatii si povesti de genul ca nu exista bani la primarie, ca nu avem posibiltiate de a rezolva problemele. Daca credeti ca nu reusiti sa rezolvati aceasta problema sau nu vedeti posibilitatile care ar da solutii, va rog sa lasati pe altii sa vina in locul dumnevoastra si va astept cu demisia.”

  Cu textul pregatit de-acasa, Silvia Radu a enumerat care sunt principalele probleme ale capitalei - ambuteiajele, dezordinea de pe strazi si pregatirea capitalei pentru sezonul rece.

  Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Nu este o declaratie de razboi. Ci una de mobilizare.”

  Vitalie BUTUCEL, SEF ADJUNCT DIRECTIA TRANSPORT CHISINAU: “- Nu simtiti o presiune acum mai mult ca de obicei? - Nu, absolut nu.”

  Edilul interimar a semnat astazi demonstrativ prima sa dispozitie, in care cere subdiviziunilor sa isi afiseze public toate cheltuielile.

  “O semnez chiar acum fata de voi. Va rog mult sa va atarnati foarte serios fata de aceasta dispozitie.”

  Silvia Radu a ajuns la carma municipiului Chisinau dupa ce Nistor Grozavu i-a cedat locul. Socialistii si liberalii cred ca in spatele acestei mutari ar sta democratii care si-ar dori sa controleze primaria din spate.

  Partidul Democrat a negat acuzatiile. Saptamana trecuta PSRM a depus o sesizare la Curtea Constitutionala, in care cere ca magistratii sa se expuna asupra legalitatii deciziei lui Grozavu.
  Sursa: PRO TV

  Publicat pe Acum 2 ani

  Comentarii

  1. Boss Bosulica

   Bravo Doamna primar faceți ordine ca e jale